Host Round Úplná recenze


Hostitelské kolo Detaily

Proč si vybrat Hostitelské kolo?

  • Host Round Hodnost - 9.9
  • Umístění více serverů - 13
  • Různé balíčky - 17
  • Windows a Linux k dispozici

Host Round Umístění serveru

Host Round Servers in ChicagoChicago Host Round Servers in Frankfurt am MainFrankfurt nad Mohanem Host Round Servers in TokyoTokio Host Round Servers in ParisPaříž Host Round Servers in LondonLondýn Host Round Servers in San FranciscoSan Francisco Host Round Servers in ManassasManassas Host Round Servers in AmsterdamAmsterdam Host Round Servers in DallasDallas Host Round Servers in WashingtonWashington Host Round Servers in MiamiMiami Host Round Servers in HaarlemHaarlem Host Round Servers in Los AngelesLos Angeles Host Round Logo
Shared Hosting
Basic
$3.95 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    7GB Prostor
  • DATA
    123GB Šířka pásma
SSL
GeoTrust RapidSSL
$10.95 /Roční
Všechny podrobnosti
VPS
2CPU/4GB RAM
$43.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Okna
  • RAM
    4GB Paměť
  • DISK
    90GB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
VPS
4CPU/6GB RAM
$55.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • Operační systém
    Okna
  • RAM
    6GB Paměť
  • DISK
    120GB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
VPS
2CPU/3GB RAM
$27.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • Operační systém
    Okna
  • RAM
    3GB Paměť
  • DISK
    70GB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
VPS
1CPU/2GB RAM
$20.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • Operační systém
    Okna
  • RAM
    2GB Paměť
  • DISK
    50GB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
VPS
1CPU/1GB RAM
$14.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • Operační systém
    Okna
  • RAM
    1GB Paměť
  • DISK
    30GB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
Resellers
PRO
$21.95 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    25GB Prostor
  • DATA
    2TB Šířka pásma
VPS
6CPU/8GB RAM
$69.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • Operační systém
    Okna
  • RAM
    8GB Paměť
  • DISK
    150GB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
Dedicated Server
2x Intel Xeon E5620
$154.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • Operační systém
    Okna
  • RAM
    8GB Paměť
  • DISK
    17.6TB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
Dedicated Server
Intel Xeon E3-1230 V6
$143.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • Operační systém
    Okna
  • RAM
    8GB Paměť
  • DISK
    1TB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
Dedicated Server
Intel Xeon E3-1230
$67.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • Operační systém
    Okna
  • RAM
    8GB Paměť
  • DISK
    500GB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
Dedicated Server
Intel Xeon E3-1270 V2
$45.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • Operační systém
    Okna
  • RAM
    8GB Paměť
  • DISK
    500GB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
Dedicated Server
Intel Core i3 2100
$29.99 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • Operační systém
    Okna
  • RAM
    4GB Paměť
  • DISK
    500GB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
Shared Hosting
Ultimate
$8.95 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    Unlimited Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
Shared Hosting
Pro.
$5.95 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    20GB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
Resellers
START
$12.95 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    10GB Prostor
  • DATA
    1TB Šířka pásma

Host Round Recenze hostingu 2021

Kompletní recenze HostMeHost

SlužbyHostování
Registrace domény

Hostitelské kolo

HostRound LLC
Profesionální 24/7 podpora a Premium Drag-and-Drop Website Builder.

Datová centra
Dallas, TX (DTX)
Nizozemsko - Evoswitch
Los Angeles, CA (LAX) Equinix
New York City Equinix NY7

Služby

Wordpress / sdílený webhosting
Hosting prodejce
Hostování VPS
Cloudové servery
Cloudové zálohování a obnova po havárii
Servery vyhrazené

Hostitelské kulaté ceny

Sdílený hosting
Balík Cena Místo na disku Šířka pásma Operační systém Počet stránek
Základní $3.95 7 GB 123 GB linux server plane 1
Pro. $5.95 20 GB Neměřeno linux server plane Neomezený
Ultimátni $8.95 Neomezený Neměřeno linux server plane Neomezený
SSL
Balík Cena
GeoTrust RapidSSL $10.95
VPS
Balík Cena Místo na disku RAM Šířka pásma Operační systém
1CPU / 1GB RAM $14.99 30 GB 1 GB Neměřeno windows server planelinux server plane
1CPU / 2GB RAM $20.99 50 GB 2 GB Neměřeno windows server planelinux server plane
2CPU / 3GB RAM $27.99 70 GB 3 GB Neměřeno windows server planelinux server plane
2CPU / 4GB RAM $43.99 90 GB 4 GB Neměřeno windows server plane
4 CPU / 6 GB RAM $55.99 120 GB 6 GB Neměřeno windows server planelinux server plane
6CPU / 8GB RAM $69.99 150 GB 8 GB Neměřeno windows server planelinux server plane
Prodejci
Balík Cena Místo na disku Šířka pásma Operační systém Počet stránek
START $12.95 10 GB 1 TB linux server plane Neomezený
PRO $21.95 25 GB 2 TB linux server plane Neomezený
Dedikovaný server
Balík Cena Místo na disku RAM Šířka pásma Operační systém
Intel Core i3 2100 $29.99 500 GB 4 GB Neměřeno windows server planelinux server plane
Intel Xeon E3-1270 V2 $45.99 500 GB 8 GB Neměřeno windows server planelinux server plane
Intel Xeon E3-1230 $67.99 500 GB 8 GB Neměřeno windows server planelinux server plane
Intel Xeon E3-1230 V6 $143.99 1 TB 8 GB Neměřeno windows server planelinux server plane
2x Intel Xeon E5620 $154.99 17,6 TB 8 GB Neměřeno windows server planelinux server plane

Hostujte několik slov

Kola nejlepších hostitelů s umístěním na více serverů jsou k dispozici také v systému Windows a Linux. Existuje řada balíčků přizpůsobených vašim potřebám.

30 Komentáře

Jaakko Saraste

May 27, 2020 05:24
Poskytují dobré, spolehlivé, rychlé a spolehlivé služby.
Poskytují dobré, spolehlivé, rychlé a spolehlivé služby. Doporučil bych tohoto hostitele kvůli skvělému zákaznickému servisu a době zpracování.

Apr 02, 2018 03:56
I did a great job in getting my website up and running within just a few minutes. The Customer Service Representative at them assisted me with some of the coding and input to transfer my domain name and to get the site live. I very much appreciated the assistance from them since my tech skills and knowledge are somewhat limited.

Apr 16, 2018 03:10
I can say it is good hosting for website. I use the control panel which is very simple and I can easily add many domains it . They have customer support which is available 24x7 and whenever my website get stuck or has any error they solve it within 24 hours.

May 02, 2018 03:02
The support is available around the clock and the staff provide courteous and helpful assistance with anything from technical difficulties. The billing details make it easy to keep track of spending too.

Otoya Satou

May 03, 2018 04:23
S tímto poskytovatelem hostingu jsem byl nadmíru spokojen.
S tímto poskytovatelem hostingu jsem byl nadmíru spokojen. Oceňuji jejich technologii, snadno použitelný web, ale především jejich služby zákazníkům. Několikrát jsem chatoval se zákaznickým servisem s otázkami a vždy jsem odešel spokojený.

Michael Mattsson

May 04, 2018 04:16
Hlavně jejich zákaznický servis a podpora je celkem vynikající.
Hlavně jejich zákaznický servis a podpora je celkem vynikající. Pracovníkům podpory je věnován čas, aby problémům porozuměli, a nikdy s vámi nemluví, pokud je pro vás obtížné problém vyřešit. Když jsem to řekl - ve skutečnosti jsem neměl tolik problémů!

Cristine Alanis

May 21, 2018 02:31
Kvalitní a spolehlivý hostitel!
Skvělý zákaznický servis a milují funkce, které poskytují.
Podpora je skutečně aktivní po dobu 24 hodin a doba provozuschopnosti je opravdu vysoká.

Lạc Ngọc Cầu

Jun 13, 2018 07:48
Podpora řeší problémy a rychle hoří.
Tento hostitel má velmi profesionální tým podpory, pomohli mi nainstalovat skripty bez potíží. Jejich funkce jsou přesně to, co je potřeba, a jejich použití je snadné. Podpora řeší problémy a rychle hoří.

Teddy Tomasek

Jul 30, 2018 12:07
Vaše služby jsou velmi dobré a ceněné
Hostround.com jděte dále. Není to jen někdo na druhém konci. Je to někdo, kdo má dobré znalosti a záleží mu na jeho práci. Všechny technické věci stranou, hostround je osobní kontakt. Usilují o kvalitu služeb ... Chtějí dělat pro své zákazníky tu nejlepší práci. Je to jejich kultura.

Graham Kestler

Aug 06, 2018 12:05
spolehlivý hosting, úžasné ceny!
Nikdy jsem nebyl svědkem vteřiny prostojů, moje webové stránky se načítají bleskurychlou rychlostí a zákaznický servis tam opravdu není vůbec špatný. Hostround je důvěryhodný webový hostitel. Celkově je tento hostitel skvělý. Dobrá podpora, dobrá rychlost serveru, spolehlivý hosting, úžasné ceny!
10/10 A + Host doporučuji všem.

Crispino Milano

Aug 14, 2018 03:46
Skvělý hostitel, který má dohodu.
Je vždy k dispozici, nedochází k žádným přerušením. Mohu nahrávat velmi snadno. Skvělý hostitel, který má dohodu.

Oscar Johansen

Jun 18, 2019 05:40
Well done!
Fantastická služba je k dispozici od tohoto hostitele.
Podpora je poskytována způsobem vhodným pro webmastery. Každá otázka je zodpovězena, nikdy nemám pocit, že musím spěchat a dokončit své žádosti o podporu. Výborně!

Jan-Erik Tainio

Jun 26, 2019 02:54
Vysoce doporučeno!
Nemyslím si, že by existovalo nějaké lepší řešení hostování. Vynikající zákaznický servis, který poskytují!
Funkce, rozhraní a ceny jsou také vynikající. Miluji takové společnosti. Vysoce doporučeno! Je hezké s nimi jednat.

Ralph Herzog

Jul 04, 2019 04:25
Opravdu nejlepší společnost v oblasti hostingových řešení.
Pokud byste chtěli vytvořit novou společnost v oboru hostingových řešení nebo systémového inženýrství, měli byste si zaregistrovat svůj účet na HostRound, opravdu nejlepší služby a nejlepší výkon na sdíleném, prodejním, VPS a dedikovaném serveru. Opravdu nejlepší společnost v oblasti hostingových řešení.

Amerigo Colombo

Jul 18, 2019 04:56
Dva palce nahoru.
Jejich zákaznický servis a podpora jsou skvělé a řešení problémů. Pomohli mi při všech potížích, které jsem měl při přenosu mé webové stránky z jiného serveru. Cítil jsem se pochopen a podporován. Jsou pro mě naprosto v pořádku. Dva palce nahoru.

Nicolas Frendos

Jul 31, 2019 11:45
I am satisfied using Hostround web hosting services. Their servers, support and uptime is superb. The relief at having a host that answers all emails with lightening speed, is available for emergencies, keeps things running smoothly with virtually no down time, is extremely helpful and pleasant, and constantly tweaks to make improvements...immense and worth every penny!

Hayden Metcalfe

Aug 05, 2019 06:05
Jsem tak potěšen.
Hostround má velmi citlivý tým podpory. Potřeboval jsem pomoc se zabezpečením svého webu a trvalo to necelých 10 minut, než jsem vše zkontroloval a zabezpečil. Nedávno jsem opustil svůj první hostitelský web, abych na ně přepnul, a jsem tak potěšen. Můj web se nyní spouští a nahrává mnohem rychleji a tým podpory je úžasný.

Christian Bienvenue

Jan 09, 2020 12:59
Všechno fungovalo tak, jak jsem očekával.
Hostround pro mě proběhl bezchybně. Všechno fungovalo tak, jak jsem očekával, a nepřijalo žádné překvapení. Je to poprvé, co se to stalo. Přepínání hostitelů obvykle znamená, že se nejméně 2 nebo 3 věci pokazí, ale moje zkušenost byla zatím potěšující.

Sven Baum

Jan 15, 2020 03:42
Rychle a zodpovědně.
Na rozdíl od většiny ostatních hostingových společností, se kterými jsem se zabýval, má tato společnost rychlé, přátelské a kompetentní odpovědi na zákaznickou podporu. Líbí se mi dělat práci pomocí možnosti jejich živého chatu, protože mi umožňuje dělat další věci na boku během krátkých čekacích dob.

Hamish Clapp

Jan 24, 2020 02:53
Vysoce doporučeno.
Právě jsem miloval tohoto hostitele, podpora je prostě úžasná. Řešení jsem dostal do 10 nebo méně než 10 minut.
Vysoce doporučujeme, pokud hledáte podporu vysoké kvality.

Joe Sharp

Feb 04, 2020 03:20
Líbí se mi způsob, jakým poskytují své služby.
Chci říct ještě několik slov o HostRoundu, je to velmi dobře provedená hostingová společnost. Pokud jste technický, mohou pomoci, pokud nejste technický, mohou pomoci! Líbí se mi způsob, jakým poskytují své služby.

Rudie Abel

Feb 13, 2020 03:21
Cítím se v bezpečí, protože vím, že je mám jako poskytovatele hostingu a partnera.
Tito lidé mají technickou podporu a zákaznický servis v oboru bezkonkurenční. Poskytují rychlé služby a věnují čas řešení vašich obav. Cítím se v bezpečí, protože vím, že je mám jako poskytovatele hostingu a partnera.

Maik Baer

Feb 28, 2020 04:47
Miluji je!
Zdá se, že technická podpora dobře ví, o čem mluví, když mám otázky. A nabízejí alternativní řešení problémů. Jejich ceny nejsou vysoké. Miluji je!

Noah Simmons

Mar 19, 2020 04:11
Dobrá práce.
Dosud jsem měl s touto společností skvělé zkušenosti. Byli nám velmi nápomocni, kdykoli potřebujeme podporu, a byla to skvělá zkušenost s nimi. Dobrá práce.

Pieter-Jan Heijblom

Apr 01, 2020 04:28
Důrazně doporučujeme, protože se ukázalo, že jsou nejlepší ve světě IT.
Mají vynikající provozuschopnost a skvělý výkon. Pokračuj v dobré práci! Důrazně doporučujeme, protože se ukázalo, že jsou nejlepší ve světě IT.

Cristian Borrego

Apr 21, 2020 08:37
ÚŽASNÝ webhosting.
ÚŽASNÝ webhosting s HostRound! Rychlé nastavení a moje stránka je také rychlá !.
Podpora odpovědí na lístky během několika minut. Impozantní!

Peter Nielsen

Apr 28, 2020 06:38
Je opravdu užitečné, že mnoho aspektů balíčků hostround je přizpůsobitelných.
Je opravdu užitečné, že mnoho aspektů balíčků hostround je přizpůsobitelných. Koupil jsem, co jsem potřeboval, když jsem to potřeboval, a moje webové stránky nikdy nebyly hladší. Pokud chcete za svůj dolar získat nejlepší odměnu, jděte na ně.

Kauan Pereira

May 15, 2020 04:58
Jsem velmi rád, že jsem jejich klientem.
Jsem opravdu ohromen hostingovými plány, které hostround poskytuje. Mají spoustu funkcí, které jsou užitečné pro kvalitní provozování webových stránek, a jsem velmi rád, že mohu být jejich klientem.

Mar 16, 2018 12:49
Within minutes of submitting my trouble ticket, to one of the Technical Gurus, not only had the problem fixed and issue resolved, but he communicated the results back to me as well. This has been my experience, each and every time; I contact them for help. Absolutely remarkable service!

Mar 12, 2018 01:28
I highly recommend them for your hosting needs. Besides the great customer service, they have super fast solid state servers - which is another plus for me!