Cool Handle Úplná recenze


Skvělá rukojeť Detaily

Proč si vybrat Skvělá rukojeť?

  • Cool Handle Hodnost - 9.4

Cool Handle Umístění serveru

Cool Handle Servers in Los AngelesLos Angeles Cool Handle Logo
Resellers
Reseller 3
$125.95 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    150GB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
  • Panely
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Starter
$3.95 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    50GB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
  • Panely
    CPanel
Shared Hosting
Business
$4.95 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    Unlimited Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
  • Panely
    CPanel
Shared Hosting
Professional
$8.95 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    Unlimited Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
  • Panely
    CPanel
Resellers
Reseller 1
$39.95 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    60GB Prostor
  • DATA
    600GB Šířka pásma
  • Panely
    CPanel, WHM
Resellers
Reseller 2
$99.95 /Měsíční
Všechny podrobnosti
  • Operační systém
    Linux
  • DISK
    90GB Prostor
  • DATA
    Unmetered Šířka pásma
  • Panely
    CPanel, WHM

Cool Handle Recenze hostingu 2021

Kompletní recenze HostMeHost

Cool Handle offers basic web hosting. It has Business, Starter and Pro plans. There is also a Reseller Area and a Domain Registration Centre where domains can be purchased. Although plans aren’t inexpensive, they offer unlimited features and a free site transfer. They also provide 24/7 technical support. Cool Handle can help you sign up to CloudFlare's CDN service.

Spolehlivost

Infrastruktura Cool Handle je část webu, kterou můžete najít při procházení. S nejmodernějším datovým centrem v Los Angeles se budete cítit bezpečně. Obsahuje redundantní napájení, hašení požáru, monitorování mimo provoz a monitorování sítě.

Zdá se, že na web není umístěna žádná zmínka o záruce dostupnosti.

To jsou vlastnosti

Cool Handle je známý svými vysoce kvalitními funkcemi. Přístup SSH, stavitelé webových stránek, správa DNS a okamžité zálohy jsou jen některé z mnoha atraktivních funkcí dostupných ve všech balíčcích. Nabízejí neomezenou šířku pásma a úložiště, 5 domén zaparkovaných, soukromí a bezplatné nastavení.

K dispozici je řada balíčků připravených pro elektronický obchod, které umožňují platby PayPal. K vytvoření vašeho online obchodu lze použít nákupní košíky ZEN a startovací plány.

Pomoc

V zápatí webu uvidíte 4 sekce podpory a odkaz Kontaktujte nás. Zde najdete znalostní základnu nabitou informacemi o hostingu a webových stránkách, videonávody doprovázející znalostní základnu a systém lístků.

V USA je k dispozici bezplatné telefonní číslo, neexistuje však možnost přímých e-mailů nebo kanálů sociálních médií. Cool Handle nenabízí živý chat. __S.17__

Ceny

Cool Handle nevyhovuje rozpočtově smýšlejícím lidem. Nabízí balíčky, které jsou dražší než vyšší úrovně plánů sdíleného hostitele. Cool Handle nabízí systémy připravené pro elektronický obchod a neomezené možnosti.

Startovací plán začíná na 29,95 USD, přičemž obchodní plán přichází na 39,95 USD a plán Pro vás stojí 49,95 USD.

Je uživatelsky přívětivý

cPanel je součástí každého plánu, což každému usnadňuje začátek. Svůj web a hosting můžete udržovat v dobrém stavu, bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo zkušený uživatel.

Design a rozložení stránek jsou jednoduché. Tyto stránky nejsou příliš zahlcené ani matoucí, ale poskytují dostatek informací, které vám pomohou zvážit vaše možnosti.

souhrn

Cool Handle is your affordable basic hosting provider. Although they are not as competitive as entry-level hosting providers, they provide unlimited features and an eCommerce package with each plan. They do domain registrations and hosting, so you won't get any advanced features. However, they are good at what they do. Although they could provide more options for customers to get down the support can be a bit more thorough, however, overall, it is reliable and easy-to-use.

Skvělé ceny za zpracování

Prodejci
Balík Cena Místo na disku Šířka pásma Operační systém Počet stránek Panely
Prodejce 1 $39.95 60 GB 600 GB linux server plane Neomezený CPanel, WHM
Prodejce 2 $99.95 90 GB Neměřeno linux server plane Neomezený CPanel, WHM
Prodejce 3 $125.95 150 GB Neměřeno linux server plane Neomezený CPanel, WHM
Sdílený hosting
Balík Cena Místo na disku Šířka pásma Operační systém Počet stránek Panely
Startér $3.95 50 GB Neměřeno linux server plane 1 CPanel
Obchodní $4.95 Neomezený Neměřeno linux server plane Neomezený CPanel
Profesionální $8.95 Neomezený Neměřeno linux server plane Neomezený CPanel

Více typů plateb

Různí zákazníci rádi platí různými způsoby a díky Cool Handle je můžete všechny obejmout


Cool Handle - credit
Cool Handle - MasterCard
Cool Handle - debit
Cool Handle - prepaid cards

Skvělá manipulace s několika slovy

Cool Handle webhosting: 32 recenzí, 4 odpovědi na podporu, 7 ohlasů, 6 produktů, 0 propagačních akcí, 3 sociální sítě, 17459 domén, 13130 ​​hostovaných, od roku 2008

Cool Handle Kupóny a nabídky 2020

$50 Off Web Hosting Package

zc999358988


Discount For $50 of Any Hosting Package

999368459


Get 10% Off on Any Shared Plan.

2011shared


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Platí do 7/9/2022


Get 10% Off.

DEDIUPGRADE


$50 Off

999381860


Discount 25% Off

gzi25offa1b


Discount 25% Off

sept25off


$50 Off Everything!

zc999361443


15% OFF Shared Hosting Plans With Promo Code ...

jan2011shared


$50 Off Web Hosting Packages

999365825


$50 Off Domains Registration And Web Hosting

999410675


$50 Discount on Domain Registration

999410675and


30% Off For Any Shared Hosting Packaged

DYNAMICWP


photo
30% Off Sitewide + Free Domain Name

MAY30
Platí do 6/1/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCH30
Platí do 4/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Platí do 2/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Platí do 1/27/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCG30
Platí do 4/1/2020


photo
30% Off Sitewide

FEB35
Platí do 3/1/2020


photo
30% Off All Webhosting Services + Free Domain

APRIL30
Platí do 4/17/2020


photo
$50 Off Domains Registration And Web Hosting ...

999438957
Platí do 10/1/2013


photo
20% Off Any of Their Services -- Exp 3/31/11

madmarch2011
Platí do 3/31/2011


32 Komentáře

Ben

Oct 18, 2010 07:55
Been using their service for about a year now. Never had any problems. They have always answered support tickets immediately. Uptime has been 100%. Would recommend very highly.

Lorna Reese

Sep 03, 2010 07:23
Cool Handle was so easy to use for amateur like me. I created a professional website with much ease and the template offerings were suitable for my needs. Cool Handle was affordable and the support was outstanding. I highly recommend Cool Handle.

Alejandro Vallejo

Aug 19, 2010 12:02
I use this hosting for a year with this domain, but I have some other domains for a long time now, more than 4 years. Whenever I had to contact the customer support the abnswer was really fast and effective! Ther prices and promotions I had where great, uptime 100%, great features,, what else can I say,,, I really recommend it to other users.

Denis Surnin

Jul 29, 2010 06:25
I use this hosting for a year. I never had to contact the customer support and it says a lot! Clear even to a child panel, and excellent documentation. Never seen uptime. Everything works just great. I recommend CoolHandle hosting.

David Chau

Jul 12, 2010 05:33
CoolHandle provides awesome service with great customer service and the best of all, great prices! There's no need to look anywhere. They are all about customer service...

puja mahapatra

Jul 08, 2010 10:35
I am very happy with the your hosting .No complaints what so ever since I have been using it .I highly highly recommend coo lhandle hosting

Puja Mahapatra

Jul 07, 2010 11:01
CoolHandle is value for money. Good Customer service, clean cpanel and good price makes it ideal for hosting.

simone riccardi

Jan 30, 2011 01:54
At the moment my ticket support system has got an issue and is unavailable since 3 weeks, i haven't got any answer from tech guys.

For communicating they suggest to use the email [email protected] where they never reply me.

The Live chat is mostly off and when someone is there he can't do anything, he can't solve problems and he can't open issue because my account has got a problem on the ticket support system.

I think is one of the worst support I never experienced.

Ruihua

Jul 06, 2010 09:16
Frist, My mother tongue is not english,So my writing is not very smooth.
This web hosting’s Control Panel is Cpanel. it’s very easy to use.
I had open the account 1 years ago. at that time it’s name is not Coolhandle, it is Pronet Hosting.
This web hosting is fast to visit from my country.and the price is cheap and customer service is good. I never had any major issues and whatever small issues occurred were dealt with very efficiently.
But this year I am not need hosting anymore.So I suggest you try this company here.

Bill Friend

Jul 05, 2010 03:04
Although I have not used this domain and hosting for a high usage site, the uptime as far as I can tell has been pretty much 100%. I have needed to contact customer support on one occasion and the response was fast and efficient and although the price is not the cheapest, because of the service I have received, I would have no hesitation in recommending CoolHandle.

Pasquale Cosimo Zappia

Jun 11, 2010 04:58
Hi,
I have tried many hosting services available but I was never happy with the service they get up to that I have not activated with a hosting Pronethosting is now CoolHandle have an exceptional technical support and then their hosting service is not limited as other example I have been customer for 6 months with a provider that does not even allow me to use the Membership API .NET 2.0 with CoolHandle instead allows me to run scripts and install any application to ASP.NET.

I recommend it to everyone.

Hello

P.S. I apologize for my English.

Yousif

May 23, 2010 04:12
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 1 year.

Coolhandle.com gave me the most stable, cheap web hosting, also gave me the best quality, so no down time!!

Aaron Goodwin

Apr 07, 2010 12:08
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 2005/2006 I could not say enough good things about them, I have actually never had to contact them for technical issues, my site has had ZERO down time in five years!

When I do speak to them they are friendly courteous and efficient.

I've recommended coolhandle to six friends and associates over the years and they are equally pleased.

Price point for services rendered can NOT be beat.

I know I'll be with them for the rest of my professional life.

Piyush Hari

Jul 08, 2010 04:00
I moved to CoolHandle after I had bad experience with GoDaddy and it was worth the move. The Cpanel is blazingly helpful, creating databases, managing them through phpmyadmin, creating FTP users etc is easy. I will give me 2 thumbs up for Cool Handle.

Dmitriy

Mar 04, 2011 05:55
Enjoyed a year without any complaints. Purchased by a promo code for $ 22.90 year ago, including the domain (with domain privacy). Great price! The current price of $4.95/mo. also not too bad. In Russia it is much more expensive, from $10/mo. and the quality is worse and there is a limit on the store and bandwidth. Very liked the CPanel - everything is simple, convenient and functional.

David McDougall

Sep 08, 2010 07:45
During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

wiwle

Mar 17, 2011 02:34
It's a very excellent webhoster.During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

I paid it only for $1/year,and they hava a good customer support when i have some questions.

Richard

Apr 20, 2015 03:38
Coolhandle je skvělý
Používám službu cool-handle z posledních 2 let a do dnešního dne se nevyskytl žádný problém, takže nikdy nemusíte volat zákaznický servis. Doporučuji cool-handle 3 mým přátelům a rád bych doporučil i vám.

Susan

Sep 26, 2014 12:32
June 10 deducted $277 from my account and I cancelled it within 5 mins but no refund yet just tons of excuses...I have filed report with bbb next stop Florida States Attorneys office

Michael Best

Aug 01, 2014 10:48
Coolhandle. je Ten.
Coolhandle je zdaleka nejjednodušší poskytovatel webhostingu, se kterým jsem se zatím setkal, takže celý proces vypadá tak jednoduše a jasně i pro začátečníky jako já. Opravdu žijí podle toho jména. Tam je zákaznická podpora tak trpělivá a chápavá, opravdu tam vědí věci, bez ohledu na to, jak položím otázku, mají správnou odpověď. Ale abych byl upřímný, ovládací panel je tak snadno použitelný a musím říct, že dávka mít o tom pocit kvality, ve srovnání s ostatními, které jsem zkoušel, se vším, co budete potřebovat k vytvoření špičkové kvalitní webové stránky. Když to dáte dohromady za velmi rozumnou cenu, budete mít službu, které se spousta dalších společností nemůže vyrovnat ...

Unhappy

Mar 09, 2011 06:20
This host company has been an absolute nightmare for me. I have had so many problems that can never be figured out and it seems that once the problem gets to a point that nobody can solve it I get the following response:

"Hello,

Thank you for your response.

We are forwarding this over to our Administrators for further review."

That is an actual copy of a support response that I get when they can't resolve the problem and then I don't hear from anyone again and nothing ever gets fixed.

I've had problems all the way from control panel access info changing several times without any notification to emails not being received with horde mail to PHP form submissions not working properly. And as far as the PHP forms not working properly the response ...

Phyllis

Jul 21, 2012 12:17
Coolhandle .com je nejhorší.
Nepoužívám jejich služby a pokusil jsem se zrušit od května.
Řekli mi, že to udělají pouze online, což jsem udělal, ale nedokončil jsem jednu věc, kterou mi poslali e-mailem, ale protože ne vždy používají coolhandlehosting - někdy používají Max nebo něco jiného, ​​nereagoval jsem správně a oni pokračují vyúčtujte mi 94,78 $ za další 3 měsíce. Poprvé, když jsem volal, byly užitečné a pomohly mi s procesem zrušení, pomyslel jsem si. Když mi byla znovu účtována částka, zavolal jsem a daná osoba to udělala online od prvního upozornění, jinak pokračujeme v účtování. U jiných online služeb jsem tento problém neměl. Jejich služba byla skličující až neúspěšná.
petreadw ...

dewebmeester

Apr 18, 2012 11:33
coolhandle není vážné, žádné služby, nefunguje
Snažit se pomoci klientovi a převést jeho doménu do coolhandle; proč coolhandle? protože to byl odkaz, který dostal e-mailem. Zdá se, že to byl odkaz na spam, protože se mohl převést na jakoukoli společnost. Převod byl dokončen po zaplacení 15 dolarů a stále probíhá po 10 dnech. Kontaktovat coolhandle je nemožné. Ticketsystem nefunguje a po odeslání pošty jim dostanu zprávu, že bych měl poslat lístek. Poté, co je informují o tom, že lístkový systém nefunguje, odpoví dalšími standardními a automatizovanými e-maily. Dokonce jsem jim poslal své přihlašovací údaje a požádal je, aby si otevřeli lístek, pokud si myslí, že to funguje. Žádná odpověď. Myslím, že musím zapomenout na t ...

Kontiki Brown

Mar 26, 2012 05:51
Coolhandle Rocks !!
Coolhandle je mým hostitelským webem již více než rok a miluji je, nikdy žádné problémy a vždy má skvělý zákaznický servis. Můj web nikdy nemá žádné prostoje a je vždy funkční a pokaždé, když zavoláte zákaznický servis, jsou vám k dispozici. Coolhandle je jediný hosting, který plánuji mít, žádný další nepotřebuji, protože jsou skvělý.

neil

Apr 05, 2013 09:18
Když nastal problém, zdaleka nebyli chladní, byli chladní a nebyli [...]
Špatný příběh - ColdHandle. V Coolhandle jsem byl asi 2 roky bez problémů. Měl jsem asi 25 plně vybudovaných funkčních webů, které mi vydělávaly, ne obrovské částky, ale určitě část mého příjmu. A pak došlo k pokusu o hacknutí mé kreditní karty. Banka doporučila, že byla zrušena a byla vydána nová karta. Takže jsem udělal. Hned poté přišel můj účet za hostování, ale zapomněl jsem změnit na nové číslo kreditní karty na mém hostování Coolhandle. Když dorazilo upozornění na e-mailovou fakturu, z nějakého důvodu šlo do mé složky spamu a Coolhandle zrušil můj hosting. Následujícího dne jsem jim napsal, co se stalo ...

fatlossm

Jan 03, 2012 03:34
Cool Handle je skvělý
Poprvé jsem zkusil hostování Cool handle a nemohl jsem uvěřit, jak jednoduché je použití a nastavení webové stránky. Všechno se děje také velmi rychle a platební balíčky, které nabízejí, jsou velmi dostupné pro jakýkoli typový plán, který chcete. Mohl by to použít úplný nováček a doporučil bych to každému, kdo hledá rychlý a spolehlivý hosting.

intern69

Nov 23, 2011 10:38
coolhandle.com je skvělý
Existuje mnoho hostingových společností a některé dobré a některé nejsou. Než jsem si vybral coolhandle, šel jsem udělat nějaký průzkum, abych zjistil, která hostingová společnost nabídne hodně, která byla vysoce hodnocena jiným uživatelem, jak tam byla zákaznická služba a další funkce. Po rozsáhlém výzkumu byl coohandle vždy mezi nejlepšími 3 a po rozhovoru s lidmi, kteří tam používali službu, jsem byl přesvědčen, že budou vyhovovat mým potřebám.
Od chvíle, kdy jsem byl v pohodě, byly mé potřeby vždy splněny. Jsem velmi snadno dosažitelný zákaznický servis a na vaše otázky vždy odpovíte včas.
Doporučil jsem některým svým přátelům a také mají skvělé th ...

Chris Carter

Nov 18, 2011 05:08
CoolHandle Hosting
Chci jen dát lidem vědět, že CoolHandle je skvělé místo pro hostování vašich domén, tam je soport skvělý a tam je třeba se dívat na ceny. Stačí je zkontrolovat, stojí to za váš čas

Jacki Houghton

Nov 09, 2011 03:47
Miluji Coolhandle a měl jsem jich mnoho!
Zjistil jsem, že Coolhandle je vynikající hostingová společnost. Měl jsem mnoho problémů s tím, že jsem nevěděl, co mám dělat, a byli tak nápomocní a rychlí. Jakmile jsem se naučil lana, měl jsem hladkou jízdu a nikdy mě nezklamali.
Coolhandle pro vás velmi doporučuji!

J.A. Hels-Hansen

Jun 21, 2011 02:18
Coolhandle je opravdu cool !!!
Už nějakou dobu používám webhosting Coolhandle pro své webové stránky. Zkoušel jsem pro svůj webový prostor, weby a názvy domén spoustu jiných hostingových společností, ale načítání mých stránek bylo vždy extrémně pomalé a služba byla velmi špatná. Hledal jsem tedy novou webhostingovou společnost a moji přátelé mi řekli o Coolhandle.

Od té doby už nikdy nechci změnit svůj hosting na jinou společnost!
Jsem tak šťastný a cítím se velmi šťastný, že mi moji bratři řekli o Coolhandle. Tento tip byl nejlepší za poslední roky, od té doby jsou moje webové stránky stabilní a poskytují mi nejlepší výkon vůbec !. Také profesionální a odborný helpdesk s vynikající dobou odezvy.

Děkuji, děkuji ...

Siby Paul

Jun 05, 2011 12:41
Ochotní lidé k jednání
Jsem s lidmi coolhandle.com více než 5 let. Během těchto let jsem měl s jejich službami nejlepší zkušenosti. S jejich hostingem jsem velmi spokojen a mohu je komukoli nadšeně doporučit.

Jejich zákaznická podpora je dobrá a provozuschopnost skvělá. Přeji jim všechny úspěchy - Siby Paul

Jan 09, 2012 08:12
Coolhandle Support Sucks!
Přihlásil jsem se k této společnosti přes Moniker. Což mě velmi tikalo, protože Moniker byl vynikající.

Zatím jsem se asi 4x pokusil kontaktovat podporu ohledně stejného problému. Pokaždé, když dostanete odpověď, že odpoví do 8 hodin, bla bla. Nic!

Také jsou jiné ceny, než jaké inzeroval Moniker. O tom jsem měl jednu odpověď. & quot; Naše jesle se vám ozvou. & quot; Ještě to neudělal! Jejich podpora je bezcenná!

Pokud dnes neodpoví, po mém 5. identickém lístku podpory. (které nemůžete sledovat!) Budu muset kontaktovat Monikera a sdělit jim, jak jsou tito lidé zlí!